In een psychic reading ben ik doelgericht bezig en tegelijkertijd volg ik mijn intuïtie in dat wat gezegd, gevoeld en waarin gehandeld mag worden. Ik zie, ik scan, ik voel en ik handel. Daar hoef ik niet veel voor te doen als ik aandachtig aanwezig ben en krachtig in mijn energie sta.

Dat wat nodig is voor het proces van de cliënt stroomt in helder weten door mij heen. Ik bezegel in de woorden wat al diep van binnen gevoeld en geweten wordt. In de integriteit van helder weten is de afstemming op de energie van de cliënt een zuiver gebeuren als ik het luisteren volledig in mij zijn werk laat doen. 

In het proces van een reading bemoedig, bekrachtig en verbind ik om de passie van de aangeboren mogelijkheden en kwaliteiten volledig tot zijn recht te laten komen. 

In een reading onderzoeken we waar jij naar toe wilt met jouw kwaliteiten, wensen en met jouw passie. We onderzoeken hoe jouw persoonlijke vaardigheden en wensen stap voor stap te realiseren zijn in werk- en in leefsituaties. De passie in je hart voelen voor dat wat je belangrijk vindt, maakt dat jij je levensenergie optimaal kunt inzetten.


Dat betekent dat het belangrijk is jezelf te verstevigen in:

-het waarderen en vertrouwen van eigen kunnen.

-je persoonlijke uitstraling.

-het benutten en volledig inzetten van eigen kwaliteiten.

-het weten van eigen valkuilen en belemmerende denkpatronen.

-hoe om te gaan met weerstanden en onverwachte situaties.

-eigen reflecterend vermogen.

-doelgerichte, duidelijke communicatie en conflictbeheersing.

Door de juiste vragen te stellen help ik je om je eigen antwoorden te vinden.
Ik inspireer en motiveer je om erachter te komen waar jij in je tijdlijn naar toe wilt.
 

In mijn fijn-en hooggevoeligheid verbind ik werelden en zielen met elkaar en ben ik met diverse trainingen bezig om mijn mediamieke vaardigheden verder te ontwikkelen en te verdiepen.  Mediamieke sessies kunnen aangevraagd worden.